Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

De psychologenpraktijk voor patiënten uit Rotterdam Zuid

Heeft u klachten van neuropsychologische aard en zoekt u nu een erkende psycholoog in Rotterdam Zuid? Een praktijk waar u geholpen wordt op het gebied van een depressieve stoornis, een angststoornis, psychotische stoornissen, autisme, ADHD, dementie, PTSS, SOLK, pijnstoornis of persoonlijkheidsproblematiek? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij MiSi NeuroPsy. Bij ons vindt u gediplomeerde specialistische psychologen die er graag aan bijdragen dat u weer in uw kracht komt. Is het nog een vraag waar uw klachten vandaan komen, dan bent u aan het juiste adres bij onze afdeling psychodiagnostiek. Hier doen we neuropsychologische diagnostiek (dementieonderzoek bijvoorbeeld), intelligentieonderzoek en persoonlijkheidsonderzoek. Bij ons kunt u snel terecht bij een psycholoog of neuropsycholoog, wij werken namelijk zonder wachtlijsten voor intakegesprekken en behandelgesprekken. Hierdoor kunnen wij u snel de behandeling geven die u nodig heeft. Ook voor onderzoek hoeft u niet te wachten.

Op zoek naar psychologen in Rotterdam Zuid?

Wij willen in onze praktijk laagdrempelige hulp bieden op neuropsychologisch en psychologisch gebied. We hebben het dan over zowel diagnostiek als behandeling. Bij ons staat de patiënt altijd centraal, er is oog voor diversiteit en wij bieden zorg voor alle verschillende leeftijdsgroepen. We bieden waar mogelijk kortdurende zorg, maar waar het nodig is gaan we voor langdurende zorg. Er is bij ons altijd aandacht voor zowel sociaal als maatschappelijk herstel. We werken daarbij aan afspraken waarmee we ervoor willen zorgen dat terugval wordt voorkomen. Mocht het beter zijn dat we u verwijzen naar een partner in de regio, dan zorgen wij voor een zogeheten warme handdruk overdracht; wij ontslaan u niet voordat u goed terecht bent bij uw vervolgbehandelaar.

Een psychologenpraktijk in Rotterdam Zuid bezoeken

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op onze website. Hier vindt u namelijk een schat aan informatie over onze praktijk en manier van behandelen. Er staat op onze site ook een uitgebreid overzicht van alle soorten stoornissen die wij kunnen behandelen. Wilt u contact met ons opnemen, of u zich bij ons aanmelden? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen per sms, WhatsApp, e-mail, telefoon of door langs te komen. We staan klaar om u te helpen door middel van een goede diagnostiek en behandeling.

Contact opnemen

Heeft u vragen over MiSi NeuroPsy of wilt u een afspraak maken? Vul ons contactformulier in of bereik ons via de telefoon of mail.

Contact

BEZOEK ONS
Weena 732, 11e verdieping
3014 DA Rotterdam

Rhijnspoorplein 10 - 38,
1018 TX Amsterdam

CONTACT ONS
info@misineuropsy.nl
+316 2818 3284

+3110 318 00 88 (Rotterdam)
+3120 205 26 00 (Amsterdam)

     
                Aanmelden

 

MiSi Neuropsy 

Hoofdkantoor / postadres
Weena 742A
3014 DA Rotterdam

Behandellocaties
Weena 732 (11e verdieping)
3014 DA Rotterdam

Rhijnspoorplein 10 - 38 (Sarphati Plaza)
1018 TX Amsterdam

Openingstijden
Iedere werkdag zijn wij tussen 08.30 en 17.00 bereikbaar. Buiten deze openingstijden kunnen wij u helaas niet te woord staan.

Buiten onze openingstijden: Neem bij crisis of spoedgevallen direct contact op met uw huisarts of de huisartsenpost!

Home
Over MiSi NeuroPsy
Doorverwijzers
Wachttijden
Waardering
Tools, video’s en links
Aanmelden
Contact


Telefoon
+3110 318 00 88 (Rotterdam)
+3120 205 26 00 (Amsterdam)

E-mail
info@misineuropsy.nl (algemeen)
zorg@misineuropsy.nl (aanmelden/zorgvragen)

KvK-nummer
68947208 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren