Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Van Klacht naar Kracht

Omdat iedereen de beste zorg en aandacht verdient

Contact

 

ONS ZORGAANBOD

Wij hebben helaas een gedeeltelijke aanmeldstop. Klik hier voor meer informatie over aanmeldingen en wachttijden. Zodra er weer ruimte is om nieuwe aanmeldingen aan te nemen, zullen wij de mogelijkheid tot aanmelden direct open zetten. 

Wij zijn een diagnostiek- en behandelcentrum en bieden psychologische hulpverlening voor diverse klachten. Wij bieden kortdurende zorg waar mogelijk en langdurige zorg waar nodig. U kunt op redelijk korte termijn terecht bij verschillende typen (neuro)psychologen. We doen er alles aan om u weer snel in uw kracht te zetten.

 

DUIDELIJKE AFSPRAKEN EN SNELLE TOEGANG

Direct aanmelden               Contact opnemen

Alleen het beste zorgaanbod is goed genoeg voor u

MiSi Neuropsy is een erkende instelling en staat in het register ‘Algemene Gegevens Beheer Zorgverleners’ (AGB: 22227546). Zo zijn wij herkenbaar voor alle Nederlandse Zorgverzekeraars als instelling voor Geestelijke Gezondheidszorg. MiSi NeuroPsy voldoet aan de Wet toetreding zorgaanbieders (Wtza) en is in het bezit van een Wtza vergunning. 

Klik hier als u meer wilt weten over ons en het door ons gehanteerde kwaliteitsmanagementysteem.

U staat bij ons centraal

De match tussen behandelaar en u staat centraal. U hebt de keuze uit behandelaren van diverse leeftijden, man/vrouw, culturele achtergronden en behandelaren die een andere taal dan de Nederlandse spreken. Bij ons werken als behandelaren (neuro)psychologen, jeugdpsychologen, medisch psychologen, Gz-psychologen en een Psychotherapeut/Klinisch Psycholoog.

We staan voor u klaar

Heeft u vragen over bepaalde behandeling of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Om u aan te melden bij MiSi NeuroPsy kunt u hier terecht.

Neem contact op

LAATSTE NIEUWS

 

Vacature: Front-office medewerker

Lees verder

Vacature: GZ-PSYCHOLOOG / Psychotherapeut

Lees verder

Vacature: Psycholoog/Neuropsycholoog

Lees verder

 
  • KLANTENERVARINGEN

    "Ik ben erg prettig geholpen." 

  • KLANTENERVARINGEN

    "Korte wachttijd en snel resultaat. De behandeling was prettig. Ik had het gevoel dat er naar mij werd geluisterd en al mijn vragen werden beantwoord. Nadat het eerste onderzoek (op mijn aanvraag) geen antwoord gaf voor mijn problemen, werd er door de behandelaar een ander vervolg onderzoek opgezet waar wel duidelijke informatie uit kwam. Goede zaak." 

  • KLANTENERVARINGEN

    "Hele fijn behandelaar. Oog voor de mens en bijbehorende cultuur. Flexibele behandeling, welke nauwkeurig wordt afgesteld op de behoefte van de cliënt. De behandelaar heeft een positieve benadering en complimenteert een gezonde verwerking van emoties. Uitstekend!"

 

BEZOEK ONS
Weena 732, 11e verdieping
3014 DA Rotterdam

Rhijnspoorplein 10 - 38,
1018 TX Amsterdam

CONTACT ONS
info@misineuropsy.nl
+316 2818 3284

+3110 318 00 88 (Rotterdam)
+3120 205 26 00 (Amsterdam)

     
                Aanmelden

 

MiSi Neuropsy 

Hoofdkantoor / postadres
Weena 742A
3014 DA Rotterdam

Behandellocaties
Weena 732 (11e verdieping)
3014 DA Rotterdam

Rhijnspoorplein 10 - 38 (Sarphati Plaza)
1018 TX Amsterdam

Openingstijden
Iedere werkdag zijn wij tussen 08.30 en 17.00 bereikbaar. Buiten deze openingstijden kunnen wij u helaas niet te woord staan.

Buiten onze openingstijden: Neem bij crisis of spoedgevallen direct contact op met uw huisarts of de huisartsenpost!

Home
Over MiSi NeuroPsy
Doorverwijzers
Wachttijden
Waardering
Tools, video’s en links
Aanmelden
Contact


Telefoon
+3110 318 00 88 (Rotterdam)
+3120 205 26 00 (Amsterdam)

E-mail
info@misineuropsy.nl (algemeen)
zorg@misineuropsy.nl (aanmelden/zorgvragen)

KvK-nummer
68947208 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren