Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Een psycholoog voor Rotterdam Centrum

Bent u direct op zoek naar een specialistische psycholoog in Rotterdam Centrum? Maak dan een afspraak bij MiSi NeuroPsy. Wij bieden laagdrempelige hulp aan op het gebied van zowel diagnostiek als behandeling. U mag er hierbij wel op rekenen dat deze hulp hoogwaardig is. Bij ons staat de patiënt altijd centraal, we hebben dan ook een grote diversiteit aan patiënten. We gaan gelijk samen met u bekijken waar u mee loopt en hoe wij hier verlichting in kunnen brengen. Wij bieden hulp aan voor zowel jeugd als adolescenten, volwassenen en ouderen

Gedreven psychologen in Rotterdam Centrum

Onze (neuro)psychologenpraktijk in Rotterdam Centrum staat klaar voor u. U bent bij ons aan het juiste adres voor zowel kortdurende zorg als zorg op de lange termijn. Samen met u bekijken we wat er nodig is en bepalen we hoe vaak er een behandeling nodig is. We zorgen ervoor dat u snel weer kunt herstellen. Wij bieden behandeling aan bij depressieve stoornissen, angststoornissen, psychotische stoornissen, autisme, ADHD, dementie, PTSS, SOLK, pijnstoornis en persoonlijkheidsproblematiek. Dit is zorg die binnen uw verzekering valt. We bieden daarnaast onder andere ook niet-verzekerde zorg aan in geval van burn-out, relatieproblemen, problemen op uw werk en rouw.

Meer weten over onze psychologenpraktijk voor Rotterdam Centrum

Als u een psychologenpraktijk in Rotterdam Centrum of daar in de buurt zoekt, dan nodigen we u uit om eens bij ons langs te komen. U kunt altijd even contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Dit doen zij die u voorgingen heel laagdrempelig via WhatsApp of sms, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ons te bellen of te mailen. Op onze website vindt u onze actuele wachttijden. U hoeft normaal gesproken niet lang te wachten voordat u bij ons langs mag komen om uw problemen met ons door te nemen. Samen met u stellen we dan een plan op om ervoor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt.

BEZOEK ONS
Weena 732, 11e verdieping
3014 DA Rotterdam

Rhijnspoorplein 10 - 38,
1018 TX Amsterdam

CONTACT ONS
info@misineuropsy.nl
+316 2818 3284

+3110 318 00 88 (Rotterdam)
+3120 205 26 00 (Amsterdam)

     
                Aanmelden

 

MiSi Neuropsy 

Hoofdkantoor / postadres
Weena 742A
3014 DA Rotterdam

Behandellocaties
Weena 732 (11e verdieping)
3014 DA Rotterdam

Rhijnspoorplein 10 - 38 (Sarphati Plaza)
1018 TX Amsterdam

Openingstijden
Iedere werkdag zijn wij tussen 08.30 en 17.00 bereikbaar. Buiten deze openingstijden kunnen wij u helaas niet te woord staan.

Buiten onze openingstijden: Neem bij crisis of spoedgevallen direct contact op met uw huisarts of de huisartsenpost!

Home
Over MiSi NeuroPsy
Doorverwijzers
Wachttijden
Waardering
Tools, video’s en links
Aanmelden
Contact


Telefoon
+3110 318 00 88 (Rotterdam)
+3120 205 26 00 (Amsterdam)

E-mail
info@misineuropsy.nl (algemeen)
zorg@misineuropsy.nl (aanmelden/zorgvragen)

KvK-nummer
68947208 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren