Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Psycholoog Rotterdam

Bent u op zoek naar een psycholoog in Rotterdam die hoogwaardige, laagdrempelige hulp kan verlenen? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met MiSi Neuropsy. We staan namelijk altijd klaar om u te helpen met neuropsychologische klachten en stoornissen. Onze psychologen in Rotterdam kunnen u helpen als u bijvoorbeeld een depressie heeft, of geplaagd wordt door een angststoornis. Ook helpen wij u graag bij problemen met een autisme spectrum stoornis, ADHD of persoonlijkheidsproblematiek. Daarnaast staan wij ook klaar met een behandeling als u last heeft van een burn-out of te maken heeft met een zware rouwverwerking. Elders op onze site vindt u een compleet overzicht van de behandelingen, ook of deze al dan niet binnen uw verzekering vergoed worden.

Bezoek onze psychologenpraktijk in Rotterdam

We vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk te helpen met uw problemen. We zijn een erkende instelling die klaarstaat voor zowel diagnostiek als behandeling. Bij ons kunt u altijd op korte termijn terecht voor een gesprek. Bij ons geen intakegesprekken of lange wachtlijsten. We willen ervoor zorgen dat we samen zo snel mogelijk met uw problemen aan de slag kunnen gaan. Daarbij is het ons doel om u effectief weer in uw kracht te zetten. We maken hierbij altijd duidelijke afspraken met u, zodat u weet waar u bij MiSi Neuropsy aan toe bent.

Meer weten over onze psychologenpraktijk in Rotterdam?

Als u met een psycholoog in Rotterdam in gesprek wilt gaan, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. Als psychologen in Rotterdam staan we klaar om met u een behandelplan op te stellen. Dit kan een plan zijn voor de korte termijn, maar we staan ook klaar om over een langere periode met u aan het werk te gaan. Op onze website vindt u een contactformulier dat eenvoudig in te vullen is. U kunt natuurlijk ook even met ons bellen of mailen voor meer informatie, of het maken van een afspraak.

Contact opnemen

Heeft u vragen over MiSi NeuroPsy of wilt u een afspraak maken? Vul ons contactformulier in of bereik ons via de telefoon of mail.

Contact

BEZOEK ONS
Weena 732, 11e verdieping
3014 DA Rotterdam

Rhijnspoorplein 10 - 38,
1018 TX Amsterdam

CONTACT ONS
info@misineuropsy.nl
+316 2818 3284

+3110 318 00 88 (Rotterdam)
+3120 205 26 00 (Amsterdam)

     
                Aanmelden

 

MiSi Neuropsy 

Hoofdkantoor / postadres
Weena 742A
3014 DA Rotterdam

Behandellocaties
Weena 732 (11e verdieping)
3014 DA Rotterdam

Rhijnspoorplein 10 - 38 (Sarphati Plaza)
1018 TX Amsterdam

Openingstijden
Iedere werkdag zijn wij tussen 08.30 en 17.00 bereikbaar. Buiten deze openingstijden kunnen wij u helaas niet te woord staan.

Buiten onze openingstijden: Neem bij crisis of spoedgevallen direct contact op met uw huisarts of de huisartsenpost!

Home
Over MiSi NeuroPsy
Doorverwijzers
Wachttijden
Waardering
Tools, video’s en links
Aanmelden
Contact


Telefoon
+3110 318 00 88 (Rotterdam)
+3120 205 26 00 (Amsterdam)

E-mail
info@misineuropsy.nl (algemeen)
zorg@misineuropsy.nl (aanmelden/zorgvragen)

KvK-nummer
68947208 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren