Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Onze Missie

Over MiSi NeuroPsy

MiSi Neuropsy kenmerkt zich tot het leveren van direct hoogwaardige zorg. Dit zie je terug in de zeer korte wachtlijst waarbij er direct een team met de beste behandelaren en onderzoekers voor je klaar staat.

Zo werken er bij MiSi NeuroPsy (op de achtergrond) doktoren, professoren (Erasmus Universiteit) en denken strategisch adviseurs (Nyenrode Universiteit) mee hoe de belofte van MiSi NeuroPsy nog beter tot zijn recht komt. Zij die u voor gingen laten rapportcijfers achter van rond de 9!

Onze missie

Het leveren van laagdrempelige, hoogwaardige zorg (diagnostiek en behandeling) waarbij de patiënt centraal staat, en waarbij oog is voor de diversiteit in de achtergrond van de patiënt (linguïstische, psychosociale en culturele achtergrond). Onze missie voor uw zorg omdat iedereen de beste zorg en aandacht verdient.

 • Laagdrempelig en directe toegang tot GGZ zorg 
 • Hoogwaardige (neuro)psychologische diagnostiek en behandeling van meerdere psychische problemen 
 • Zorg voor jeugd, adolescenten, volwassenen en ouderen
 • Kortdurende zorg waar mogelijk en langdurige zorg waar nodig
 • De juiste kwaliteit en frequentie snel bepaald
 • Altijd aandacht voor sociaal en maatschappelijk herstel
 • Werken aan afspraken om terugval te voorkomen
 • Warme handdruk overdrachten naar partners in de regio als we u verwijzen

U kunt onze folder via onderstaande knop downloaden.

DOWNLOAD HIER DE FOLDER

Erkende instelling

MiSi Neuropsy is als instelling erkend in het register ‘Algemene Gegevens Beheer Zorgverleners’ (AGB: 22227546). Zo zijn wij herkenbaar voor alle Nederlandse Zorgverzekeraars als instelling voor Geestelijke Gezondheidszorg. MiSi NeuroPsy voldoet aan de Wet toetreding zorgaanbieders (Wtza) en is in het bezit van een Wtza vergunning. 

Kwaliteitsmanagementsysteem

Het door MiSi NeuroPsy gehanteerde kwaliteitssysteem en de toepassing daarvan voldoen aan de normeisen van het HKZ- certificatieschema Kleine Organisaties, versie 2010 voor het toepassingsgebied: Psychologische en psychiatrische hulpverlening en het verlenen van zorg en diensten op het gebied van geestelijke gezondheidszorg. Voor meer informatie over het kwaliteitsmanagementsysteem zie hieronder.

Keurmerk Kortdurende Generalistische GGZ 

Per 1 januari 2020 draagt MiSi NeuroPsy het Keurmerk Kortdurende Generalistische GGZ (voorheen Basis GGZ). MiSi NeuroPsy laat hiermee zien dat zij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en met dit keurmerk voorloper zijn in het bieden van kortdurende zorg. MiSi NeuroPsy is voornemens dit keurmerk te behouden door steeds hoge eisen te stellen aan de kwaliteit van zorg en die kwaliteit steeds een stap verder te brengen.  

Kwaliteitsstatuut

Per augustus 2017 beschikt MiSi NeuroPsy over een goedgekeurd kwaliteitsstatuut volgens de geldende norm en naar voorbeeld van het landelijk kwaliteitsstatuut GGZ 3.0 (LKS 3.0) (downloaden ter inzage). 

Download het kwaliteitsstatuut Misi NeuroPsy


Het kwaliteitsstatuut geeft informatie over hoe een behandeling is opgebouwd, welke zorg geleverd wordt, de stappen (fases) van aanmelding tot afronding, waar u zelf invloed op hebt en dat samen met u bepaalt wordt hoe de diagnostiek en behandeling er uit gaat zien (samen beslissen). Ook kunt u lezen met welke partners er samengewerkt wordt en hoe u naasten betrokken kunnen worden. 

Download de meldcode Misi NeuroPsy


In de meldcode is beschreven hoe MiSi NeuroPsy omgaat met het melden van huiselijk geweld, kindermishandeling, seksueel geweld, eergerelateerd geweld, stalking en ouderenmishandeling.

Download Informatie en algemene voorwaarden MISI NeuroPSY

Deze algemene voorwaarden zijn tot stand gekomen in overleg tussen de consumentenbond, Patiëntenfederatie Nederland en Landelijk Platform GGz en zijn van toepassing op de tussen de patiënt en de zorginstelling gesloten overeenkomst met betrekking tot behandeling. 

Download het privacybeleid van Misi NeuroPsy


In dit document is beschreven hoe MiSi NeuroPsy omgaat met uw privacy. Privacy houdt vooral in dat uw gegevens vertrouwelijk behandeld worden en voorkomen wordt dat er een lek (bijv. data lek) kan ontstaan. 

Download algemene leveringsvoorwaarden en geestelijke gezondheidszorg


In dit document wordt uitleg gegeven van de procedure bij MiSi NeuroPsy het gaat dan om informatie over de volgende onderwerpen:

 • Werkwijze binnen MiSi NeuroPsy (intakefase, behandelplan, evaluatie en betrekken sociale omgeving zoals familie, naasten of  andere behandelaren)
 • Vergoede zorg en eigen risico
 • Afspraak kan niet doorgaan
 • Inzage in uw dossierprivacywetgeving en informatieveiligheid
 • Klachtenprocedure
 • Wat te doen in geval van crisis

Contact opnemen

Heeft u vragen over MiSi NeuroPsy of wilt u een afspraak maken? Vul ons contactformulier in of bereik ons via de telefoon of mail.

Contact

 

BEZOEK ONS
Weena 732, 11e verdieping
3014 DA Rotterdam

Rhijnspoorplein 10 - 38,
1018 TX Amsterdam

CONTACT ONS
info@misineuropsy.nl
+316 2818 3284

+3110 318 00 88 (Rotterdam)
+3120 205 26 00 (Amsterdam)

     
                Aanmelden

 

MiSi Neuropsy 

Hoofdkantoor / postadres
Weena 742A
3014 DA Rotterdam

Behandellocaties
Weena 732 (11e verdieping)
3014 DA Rotterdam

Rhijnspoorplein 10 - 38 (Sarphati Plaza)
1018 TX Amsterdam

Openingstijden
Iedere werkdag zijn wij tussen 08.30 en 17.00 bereikbaar. Buiten deze openingstijden kunnen wij u helaas niet te woord staan.

Buiten onze openingstijden: Neem bij crisis of spoedgevallen direct contact op met uw huisarts of de huisartsenpost!

Home
Over MiSi NeuroPsy
Doorverwijzers
Wachttijden
Waardering
Tools, video’s en links
Aanmelden
Contact


Telefoon
+3110 318 00 88 (Rotterdam)
+3120 205 26 00 (Amsterdam)

E-mail
info@misineuropsy.nl (algemeen)
zorg@misineuropsy.nl (aanmelden/zorgvragen)

KvK-nummer
68947208 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren