Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

De behandelaar en u

De match tussen behandelaar en u staat centraal, omdat u centraal staat bij ons. U hebt de keuze uit behandelaren van diverse leeftijden, man/vrouw, culturele achtergronden en behandelaren die een andere taal dan de Nederlandse spreken. Bij ons werken als behandelaren (neuro)psychologen, jeugdpsychologen, medisch psychologen, Gz-psychologen en een Psychotherapeut/Klinisch Psycholoog.

Meest voorkomende behandelvormen die wij bieden

De meest voorkomende behandelvormen die onze behandelaren u kunnen bieden zijn: CGT, IPT, EMDR, MBT, ACT, DGT, EFT, MBCT, Schema Therapie, Multisysteem Therapie en Psychodynamische Therapie. De behandelingen bij MiSi NeuroPsy kunnen in het Nederlands, Engels, Spaans, Russisch, Farsi, Dari, Marokkaans (Berbers en Arabisch), klassiek Arabisch, Somalisch, Modern Hindi en Punjabi gegeven worden.

Samen kijken we wat het beste bij u past

Kortom, er zijn veel mogelijkheden zodat wij u zo optimaal mogelijk kunnen matchen met een behandelaar. Wij kijken al vanaf het eerste gesprek met u welke behandelaar het beste bij uw zorgvraag past en samen wijzigen we dit nadien daar nodig. Het behandelteam is gedurende de hele week tot uw dienst. Dit is maandag tot zaterdag van 09:00-21:00. De voorkeurstijden van de behandelaren zijn doordeweeks tussen 09:00-17:00, echter mocht uw werk/studie- en/of thuissituatie vragen om afspraken in de avonden of op zaterdagen kan dat ook. 

Contact opnemen

Heeft u vragen over behandelingen of andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Contact

 

BEZOEK ONS
Weena 732, 11e verdieping
3014 DA Rotterdam

Rhijnspoorplein 10 - 38,
1018 TX Amsterdam

CONTACT ONS
info@misineuropsy.nl
+316 2818 3284

+3110 318 00 88 (Rotterdam)
+3120 205 26 00 (Amsterdam)

     
                Aanmelden

 

MiSi Neuropsy 

Hoofdkantoor / postadres
Weena 742A
3014 DA Rotterdam

Behandellocaties
Weena 732 (11e verdieping)
3014 DA Rotterdam

Rhijnspoorplein 10 - 38 (Sarphati Plaza)
1018 TX Amsterdam

Openingstijden
Iedere werkdag zijn wij tussen 08.30 en 17.30 bereikbaar. Buiten deze openingstijden kunnen wij u helaas niet te woord staan.

Buiten onze openingstijden: Neem bij crisis of spoedgevallen direct contact op met uw huisarts of de huisartsenpost!

Home
Over MiSi NeuroPsy
Doorverwijzers
Wachttijden
Waardering
Tools, video’s en links
Aanmelden
Contact


Telefoon
+3110 318 0088

E-mail
info@misineuropsy.nl (algemeen)
zorg@misineuropsy.nl (aanmelden/zorgvragen)

KvK-nummer
68947208 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren