Psycholoog Rotterdam Zuid

Heeft u klachten van neurologische aard en zoekt u nu een erkende psycholoog in Rotterdam Zuid? Een praktijk waar u geholpen wordt op het gebied van een depressieve stoornis, een angststoornis, autisme, ADHD of persoonlijkheidsproblematiek? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij MiSi NeuroPsy. Bij ons vindt u gediplomeerde psychologen die er graag aan bijdragen dat u weer in uw kracht komt. Bij ons kunt u snel terecht bij een neuropsycholoog, wij werken namelijk zonder wachtlijsten en intakegesprekken. Hierdoor kunnen wij u snel de behandeling geven die u nodig heeft.

Op zoek naar psychologen in Rotterdam Zuid?

Wij willen in onze praktijk laagdrempelige hulp bieden op psychologisch gebied. We hebben het dan over zowel diagnostiek als behandeling. Bij ons staat de patient altijd centraal, er is oog voor diversiteit en wij bieden zorg voor alle verschillende leeftijdsgroepen. We bieden waar mogelijk kortdurende zorg, maar waar het nodig is gaan we voor langdurende zorg. Er is bij ons altijd aandacht voor zowel sociaal als maatschappelijk herstel. We werken daarbij aan afspraken waarmee we ervoor willen zorgen dat terugval wordt voorkomen. Mocht het beter zijn dat we u verwijzen naar een partner in de regio, dan zorgen wij voor een zogeheten warme handdruk overdracht.

Een psychologenpraktijk in Rotterdam Zuid bezoeken

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op onze website. Hier vindt u namelijk een schat aan informatie over onze praktijk en manier van behandelen. Er staat op onze site ook een uitgebreid overzicht van alle soorten aandoeningen die wij kunnen behandelen. Wilt u contact met ons opnemen, of u bij ons inschrijven? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. We staan klaar om u te helpen door middel van een goede diagnostiek en behandeling.