Psycholoog Rotterdam Noord

Bent u op zoek naar een psycholoog in Rotterdam Noord? Een expert op het gebied van alles wat met psychologie te maken heeft en die u kan helpen van uw problemen af te komen? Dan nodigen we u bij deze uit om eens contact op te nemen met MiSi Neuropsy. We hebben mensen klaarstaan die gedreven en ervaren zijn en die graag met u aan het werk gaan. Heeft u last van depressieve klachten, een angststoornis, een autisme spectrum stoornis, ADHD of andere problemen met uw persoonlijkheid? Dan raden wij u aan om hier eens contact over op te nemen met ons.

Contact opnemen met psychologen in Rotterdam Noord

We willen bij MiSi Neuropsy zo goed mogelijke hulp bieden bij alle mogelijke neurologische problemen en aandoeningen. Een groot deel hiervan valt onder verzekerde zorg, maar we bieden ook zorg aan die buiten de verzekering valt. U kunt hierbij denken aan hulp bij een burn-out, bij problemen in een relatie of op het werk, bij rouw en verlies en bij het verbeteren van uw persoonlijke effectiviteit. We raden u daarbij aan om eens een kijkje te komen nemen bij de informatie die wij voor u klaar hebben staan op onze website. Hier leest u alles over onze kliniek en wat wij voor u kunnen betekenen.

De psychologenpraktijk voor Rotterdam Noord

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u gelijk in actie komt als u merkt dat u problemen heeft van psychologische en neurologische aard. Hiervoor kunt u gewoon even contact opnemen met ons via onze website. U vindt hier een contactformulier waarmee u eenvoudig uw problemen aan ons doorgeeft. Wij nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak. Uiteraard kunt u ons hier ook over mailen of bellen. U vindt op onze website onze actuele wachttijden. In de regel zijn deze wachttijden bij onze psychologenpraktijk voor Rotterdam Noord minimaal. Heeft u dan ook een psycholoog in Rotterdam Noord of hier in de buurt nodig, dan horen wij graag van u.